Je zult zien dat je meer kunt dan je je had voorgesteld. Dat je invloed hebt op jouw eigen leven. Je zal je eigen schatkist aan kennis en krachten openen waarbij je creativiteit ‘aan’ gaat staan. Hierdoor zul je vrijer zijn om je leven zo in te vullen zoals je dat zelf wilt en daarin jouw eigen keuzes gaat maken. Je leert te leven vanuit jouw kwaliteiten en je zult hierin successen behalen. De ruimte en mogelijkheden zijn oneindig.

Mijn coaching richt zich op individuele ontwikkeling van vaders waarin jij centraal staat. In dit traject ga jij aan een helder doel werken en daarin ga ik jou richting geven. Ik zal je tools meegeven die je in allerlei verschillende situaties voor de rest van je leven toe kunt passen. Je zult je competent voelen om invloed uit te oefenen op jouw eigen leven.

Het coachtraject duurt 7 weken met 1 sessie per week van 1,5 uur. Het eerste kennismakingsgesprek is zonder kosten. In dit eerste gesprek gaan we kijken of we een match zijn voor elkaar.

De sessies zijn bij voorkeur face to face. Bij uitzondering zijn online sessies mogelijk. Ook buiten de wekelijkse sessie om wordt inzet van je gevraagd om je doel te verwezenlijken.