“Ron is een down to earth persoon waar ik mij meteen prettig bij voelde. Dit zorgde er bij mij voor dat ik vrij snel mijn zwakke plekken durfde te delen daardoor kon hij mij gerichter ondersteunen en begeleiden. Ik heb sinds deze coaching geleerd en ervaren wat de kracht is een goede planning. Ben zeker van plan deze planning techniek vaker te gaan gebruiken. Ron’s coaching is zeer efficiënt en aan te raden, zeker als je met meerdere dingen te gelijk bezig bent. Zonder Ron had ik niet bereikt wat ik waar ik nu sta. Dank je wel Ron!”

Aaike

“Aan het begin van mijn coachingstraject met Ron, had ik een wens om af te vallen, maar merkte dat het mij steeds niet lukte om de discipline op te blijven brengen. Ron hielp mij om duidelijk te krijgen wat ik echt wilde, een gezond eet- en bewegingspatroon, en heel belangrijk wat mij zou kunnen stoppen om dit te bereiken. Door middel van de aangereikte tools werd het mij helder hoe ik alle mogelijke obstakels voor kon zijn, en steeds meer vertrouwen in mijn eigen kunnen te krijgen. Hoewel ik erge weerstand had tegen het maken van het huiswerk, en de methode, wist Ron mij toch te motiveren om het een kans te geven om te kijken wat het me kon brengen.

Aan het einde van de 7 weken had ik mijn doel gehaald, en was ruim 6 kg afgevallen, maar het meest waardevolle was dat ik gezien had dat ik wel de discipline had om wat echt belangrijk voor mij is te realiseren.”

Menno van Teeseling

“Ik heb het hele traject als leerzaam en waardevol ervaren. De tools en de gesprekken met Ron hebben mijn vaste patronen inzichtelijk gemaakt waardoor ik zaken nu anders aanpak. Ron is een prettige gesprekspartner die zich open en kwetsbaar durft op te stellen.”

Anoniem